Tuotteet ja palvelut

Meiltä löydät laajan valikoiman varaosia, tarvikkeita, varusteita, kemikaaleja ja työkaluja henkilö- ja pakettiautoihin sekä tuotteita, joista on hyötyä ja hupia automatkalla, kotona ja mökillä. Saat aina kaupan päälle hyvän palvelun!

Varaosat

Varaosatarjontamme kattaa mm. jarru-, kytkin-, sähkö-, diesel-, ilmastointi-, alustan, ohjauksen, moottorin, sytytysjärjestelmän, jäähdytysjärjestelmän ja voimansiirron osat sekä iskunvaimentimet, jouset, hihnat, letkut, pakoputket ja pyyhkijän sulat. Ja mitä varastostamme ei löydy, pyrimme etsimään ja tilaamaan sen sinulle.

Tarvikkeet ja varusteet

Tarvikkeet ja varusteet käsittävät mm. autolämmittimet, pientarvikkeet, ikkunanostimet, vakionopeudensäätimet, keskuslukitukset, autoradiot, multimedialaitteet, peruutustutkat, taakka- ja kuljetustelineet, vetokoukut, koristekapselit. Ja mitä varastostamme ei löydy, pyrimme etsimään ja tilaamaan sen sinulle.

Kemikaalit

Pesuaineet, vahat, autonhoitokemikaalit, tekniset ja korjaamokemikaalit, nesteet, öljyt, tiivistemassat. Kaikki kemikaalit mitä autosi tai autoremonttisi tarvitsee.

Automaalit

DuPont-automaalien avulla löytyy juuri oikea sävy sinunkin autoosi. Sekoitamme maaleja niin ruiskumaalaukseen kuin spray-pulloihinkin. Kauttamme järjestyy myös kaikki muut tarvittavat aineet ja välineet onnistuneeseen korinkorjaukseen. Edustamme mm. Hagmans ja Soudal -massoja ja -kittejä, sekä Mirka-hiomatuotteita.

Työkalut

Edustamillamme työkaluilla on ikuinen takuu. Valikoimasta löytyy sopiva työkalu jokaiseen autoremonttiin.

Mega-Osa / Hyvinkää

ma-pe 8-17
la suljettu

 

Hämeenkatu 19,
05800 Hyvinkää


Puh. 020 757 9480

megaosa@osaset.fi